Videos

Akademia kosovare e modelit te Kombeve te Bashkuara 19.02.2016

RTK Mysafiri i Mengjesit - Konference mbi Modelin e Kombeve te Bashkuara

Klan Kosova - Nxenesit improvizojne mbledhje te Keshillit te Sigurimit

Klan Kosova - Ora e pasdites

RrokumTV - Lajmet qendrore

Gazeta Tribuna - Simulimi i OKB-se Mundesi per pervoje ekipore dhe diversitet

TV21 - BonBon - Themelohet KMUNA

RTK - Programi i Mengjesit 22.05.2015: Akademia e Modelit te Kombeve te Bashkuara

RTK - LAJMET QENDRORE 22.05.2016: KMUNA

From Minute 23.09